Over Applifire

Missie
Applifire levert diensten en producten waarmee gebouwen en bouwwerken veiliger worden en voldoen aan de wet- en regelgeving die geldend is voor passieve bouwkundige brandpreventie.

Werkwijze
Applifire is 100% productonafhankelijk en maakt geen exclusieve afspraken met leveranciers. Applifire biedt klanten een kwalitatieve oplossing die past bij de situatie, rekening houdend met de belangen van de klant en de wet- en regelgeving die van toepassing is op het bouwbesluit. 

Ons DNA
Applifire drijft op vier belangrijke kernwaarden. Deze kernwaarden vormen het DNA van de organisatie en bepalen het handelen van de professionals.

Integriteit
Een van de kernwaarden van Applifire is integriteit. Dat betekent dat Applifire productonafhankelijk handelt en bij voorkeur adviseert in projecten waar Applifire niet actief is. Het betekent ook dat kwaliteit, veiligheid en regelgeving voor commercie gaan. Wij zijn helder en transparant in onze communicatie

Transparantie
Begint bij het maken van heldere afspraken. U ontvangt van ons een gedegen opgebouwde offerte. Na overeenstemming starten de werkzaamheden. De werkzaamheden worden vanaf het begin nauwkeurig gedocumenteerd waardoor u altijd zicht heeft op de voortgang en de uitvoering van het werk.

Duurzame relaties
Applifire streeft duurzame relaties na. Wij houden zowel uw belang, als ons aller belang in het oog, een brandveilig project opleveren dat volledig aansluit bij de wet- en regelgeving. U vindt in ons een partner waarmee u heldere afspraken kunt maken. We handelen open, eerlijk en respectvol. De lijnen zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen en u verzekerd bent van een snelle responstijd. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt dat alle details van uw project kent.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Applifire neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten, serieus. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Meer informatie

VCA Gecertificeerd
Alle medewerkers van Applifire zijn in het bezit van een VCA (Veiligheid Certificaat Aannemers). Hiermee heeft u de zekerheid dat onze medewerkers op een veilige manier hun werk verrichten en dat zij bij calamiteiten weten te handelen.
Applifire is als bedrijf ook VCA gecertificeerd. Dat betekent dat het bedrijf regelmatig wordt doorgelicht en gecontroleerd op de omgang met medewerkers aangaande veiligheid in de bouw.

 

 

Bel me terug